In verband met de opgeheven patiëntenstop is de volgende procedure aanname nieuwe patiënten van toepassing IN ONZE PRAKTIJK:

In verband met de opgeheven patiëntenstop is de volgende procedure aanname nieuwe patiënten van toepassing IN ONZE PRAKTIJK:

U neemt TELEFONISCH contact op met het secretariaat: 089358627


De Secretaresse stelt u dan de volgende vragen:

  • Waarom kiest u voor een andere huisarts?
  • Bent u uit de regio Kolderbos, Slederlo, Vlakveld, centrum tot aan de kerk, Terboekt, Termien of  Dinsel, want uit deze regio’s hebben we als praktijk de voorkeur om nieuwe patiënten  in te schrijven vanwege de afstand.
  • De Patiënt kan zijn eventuele voorkeur voor een mogelijk nieuwe huisarts doorgeven aan de secretaresse, maar er is nog geen garantie dat we u  definitief kunnen aannemen.
  • De secretaresse noteert naam, adres en telefoonnummer.
    Huisbezoeken dienen zoveel mogelijk beperkt te worden wegens drukte in de praktijk. We kunnen u in de praktijk veel beter onderzoeken, meer tijd voor u nemen en u goed behandelen.

U wordt dan bij de verpleegkundige ingeboekt om uw dossier in orde te brengen en om een intakeformulier in te vullen en uw oude dossier over te laten komen van uw huidige huisarts. U neemt dan ook uw medicatielijst mee.

Na deze intake boekt de verpleegkundige u in bij de nieuwe gekozen huisarts en dan wordt bepaald na een kennismakingsgesprek  of u definitief wordt ingeschreven in onze praktijk.