Klinisch psycholoog / gedragstherapeut: Elien Box

Klinisch psycholoog / gedragstherapeut: Elien Box

Hoi,

Ik ben Elien Box, een klinisch psycholoog en gedragstherapeut met meer dan 11 jaar ervaring in het werkveld. Ik heb negen jaar gewerkt in een psychiatrisch ziekenhuis, maar nu is het tijd om mijn eigen praktijk verder uit te bouwen. Volwassenen en ouderen kunnen bij mij terecht voor terugbetaalde psychologische zorg. Dit richt zich vooral op mensen met een kwetsbaarheid op het vlak van psychisch welbevinden of met lichte tot matige psychologische problemen.

De eerste consultatie is kosteloos. Als je in aanmerking komt voor terugbetaalde psychologische zorg heb je recht op 8 sessies tegen een tarief van 11 euro per sessie (of 4 euro indien je verhoogde tegemoetkoming hebt) voor de sessies daarna.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, kun je contact met mij opnemen via 0479/94.44.01 of box.elien@gmail.com