Jobcoach/Trajectbegeleider: Jo Hoogmartens

Jobcoach/Trajectbegeleider: Jo Hoogmartens

Beste patiënten,

Als bemiddelaar ben ik aan de slag bij GTB om werkzoekenden met gezondheidsklachten te ondersteunen in het vinden van passend werk. Het geloof dat dit hun levenskwaliteit bevordert staat hierbij centraal.

Vanuit het project We Go To Work werk ik graag met jullie samen om vroegtijdig en laagdrempelig cliënten te benaderen om ‘werk’ in brede zin bespreekbaar te maken. Dit gebeurt op hun tempo en vertrekt vanuit hun vragen, wensen of dromen.

Ik verplaats me graag naar jullie praktijk om aan de slag te gaan: afhankelijk van jullie verwachtingen en behoeftes kunnen we dit verder vorm geven.

Ik ben iedere  2e en 4e dinsdag  van de maand aanwezig. Afspraken kunnen via het secretariaat worden gemaakt 089352687  of via mijn gsmnummer. De huisartsen kunnen ook in  overleg met u een afspraak inboeken.

Jo Hoogmartens

0474 62 01 64
jo.hoogmartens@gtb.be