Dokter Cathérine Vryens

Dokter Cathérine Vryens

Beste Patiënt,

Ik ben Cathérine Vryens en ik start op 11 september in jullie praktijk “Kolderbos” in Genk.

Gedurende 30 jaar ben ik met hart en ziel huisarts geweest in Nieuwerkerken en daarnaast 20 jaar consultatiebureau arts bij Kind en Gezin, maar nu is deze nieuwe uitdaging in mijn leven gekomen. Genk is al tien jaar mijn woonplaats en ik heb nu beslist dichter bij huis te werken.

Ik heb er heel bewust voor gekozen in te stappen in een groepspraktijk die de huisartsgeneeskunde van de toekomst beoefent. Samenwerken met collega’s en andere hulpverleners is wat ik het meest gemist heb in mijn solo-praktijk.

Naast mijn huisartsopleiding ben ik ook master in voedings- en dieetleer, dus ook in die richting kan U op mij rekenen.

Ik ben mama van 2 zonen, plusmama van een dochter en Bonny van 2 prachtkleinzonen. Daarnaast heb ik best wel wat persoonlijke sportervaring. Ik liep 11 marathons en ben nu een gelukkige golfer.

Mijn toekomst in deze praktijk bestaat erin dat ik verder jullie vertrouwenspersoon wil worden om samen met de collega’s de best mogelijke zorg te bieden.

Hopelijk tot binnenkort!

Cathérine