We stellen 3 nieuwe collega’s voor

We stellen 3 nieuwe collega’s voor

We stellen jullie graag onze 3 nieuwe collega’s voor: Ingrid, Katrijn en Hannelore.

Ingrid

Verpleegkundige

Ik ben Ingrid, ik doe al 20 jaar thuisverpleging in combinatie met begeleiding van diabeten.

Voorbije jaar heb ik nog een mooie werkervaring mogen opdoen in de voetkliniek van het Zol op de diabetesafdeling. Als educator hou ik me vooral bezig met het optimaliseren van de glycemie met behulp van adviezen, voornamelijk rond voeding en levensstijl. Een 3-tal jaar heb ik parttime gewerkt in een huisartsenpraktijk waarbij ik mee hielp aan preventieve screenings zoals Bloedafnames, vaccinaties en andere onderzoeken.

Mijn passie is vooral zorgen voor het comfort en welzijn van de mensen rondom me heen.

Katrijn

Diëtiste

Graag stel ik mij even voor
Ik ben Katrijn erkend diëtiste en diabeteseducator werkzaam bij het Wit-Gele Kruis Limburg. In 2014 behaalde ik mijn bachelor voedings- en dieetkunde aan de KHLeuven, in 2017 het postgraduaat diabetes educator aan de UCLL, in 2019 de banaba zorgmanagement aan de PXL en momenteel volg ik een masteropleiding.

Ik vind het belangrijk om mensen stap per stap te begeleiden op een haalbare manier naar een gezonde en duurzame levensstijl. Dit kan op advies van uw arts of op eigen initiatief. Iedereen is uniek, dus geen standaard dieet maar een persoonlijk advies op maat

Sinds 2016 ben ik werkzaam als diëtiste binnen het Wit-Gele Kruis Limburg. Hier begeleid ik kinderen en volwassenen met overgewicht, ondergewicht, diabetes, hoge cholesterol, hoge bloeddruk, hartaandoeningen, maag- en darmproblemen en chronische nierinsufficiëntie.

Voeding speelt een belangrijk rol bij een goede gezondheid en in de preventie van het ontstaan van hoge cholesterol, diabetes, obesitas…. De juiste voeding zorgt voor meer energie, een fitter lichaam, meer zelfvertrouwen, betere bloedwaarden, minder lichamelijke klachten, … De voordelen zijn eindeloos. Een goede begeleiding is hierbij
essentieel.

Doelgroep:

Jong en oud kan terecht voor voedingsadvies betreffende:

● diabetes

● chronische nierinsufficiëntie

● sportvoeding

● overgewicht

● verhoogde cholesterol en/of bloeddruk

● hartfalen

● maag- en darmklachten

● zwangerschap

● ondervoeding/malnutritie

● gluten- en lactose intolerantie

● vegetarisme/veganisme

● kinderen

Tarieven 2022

Tarieven zijn marktconform en gebaseerd op de RIZIV-tarieven. De betalingen gebeuren via maandelijkse facturatie aan de patiënt. De meeste mutualiteiten voorzien een tegemoetkoming, je diëtiste kan je hierover meer informatie geven.

Tarieven (01/2022)

● Eerste consultatie: €39

● Tweede consultatie: €29,3

● Opvolgconsultatie: €20

● Huisbezoek:€ 5

Bij afwezigheid zonder annulatie wordt een administratiekost van 10 euro aangerekend.

Terugbetaling

In bepaalde trajecten, op voorschrift van je huisarts, heb je recht op gedeeltelijke terugbetalingen:

● Voortraject diabetes:

2 terugbetalingen dieetadvies (jaarlijks)

4 educaties per jaar voor patiënten met een verhoogd risico

● Zorgtraject diabetes:

2 terugbetalingen dieetadvies (jaarlijks)

● Zorgtraject CNI: afhankelijk van ernst 2, 3 of 4 terugbetalingen (jaarlijks)

Deze consultaties worden rechtstreeks aan de mutualiteit aangerekend en je krijgt elke keer een overzicht van de aangerekende zorgen aan je mutualiteit. Tussenkomst voor kinderen en jongeren met overgewicht of obesitas:

● vanaf 6 tot en met 17 jaar

● op voorschrift van de HA of arts-specialist in de pediatrie

● Traject van 2 jaar

● 1e jaar opstart (1u) + max. 5 consultaties

● 2e jaar max. 4 consultaties

Bij afwezigheid zonder annulatie wordt een administratiekost van 10 euro aangerekend.

Hannelore

Jobcoach

Beste patiënten,

Als bemiddelaar ben ik intussen 12 jaar aan de slag bij GTB om werkzoekenden met gezondheidsklachten te ondersteunen in het vinden van passend werk. Het geloof dat dit hun levenskwaliteit bevordert staat hierbij centraal.

Vanuit het project We Go To Work werk ik graag met jullie samen om vroegtijdig en laagdrempelig cliënten te benaderen om ‘werk’ in brede zin bespreekbaar te maken. Dit gebeurt op hun tempo en vertrekt vanuit hun vragen, wensen of dromen.

Ik verplaats me graag naar jullie praktijk om aan de slag te gaan: afhankelijk van jullie verwachtingen en behoeftes kunnen we dit verder vorm geven.

Ik ben altijd iedere  2e en 4e dinsdag  van 12 uur tot 16.30 uur aanwezig. Afspraken kunnen via het secretariaat worden gemaakt 089352687  of via mijn gsmnummer. De huisartsen kunnen ook in  overleg met u een afspraak inboeken.

Geebels Hannelore
0479/09 01 15
hannelore.geebels@gtb.be